website templates

TraxXS

Pentru protectia angajatilor. Siguranta si starea de bine a lucratorilor este o prioritate pentru orice organizatie care apreciaza productivitatea si eficienta. Lucratorii doresc solutii simple de protectie care îi pot ajuta sa evite riscurile inutile si sa se concentreze asupra sarcinilor lor. Daca doriti sa asigurati siguranta angajatilor dvs., aveti nevoie de o solutie fiabila si usor de utilizat si pentru asta puteti alege TraxXS.

Implicare si Responsabilitate

Implicarea angajatilor este un factor cheie pentru succesul oricarei organizatii. Angajatii implicati sunt mai productivi, loiali, inovatori si mulțumiti de munca lor. Cu toate acestea, cresterea angajamentului angajatilor nu este o sarcina usoara. Este nevoie de o abordare strategica care implica intelegerea nevoilor, motivatiilor si preferintelor fortei de munca si crearea unui mediu de lucru pozitiv care favorizeaza increderea, colaborarea si recunoasterea, oferind oportunitati de invatare si dezvoltare si alinierea obiectivelor individuale si organizationale. Lucratorii isi doresc solutii simple de protectie pentru a-si dedica timpul muncii lor.

  • Protectie pentru Toti
Mobirise

Cum cresc gradul de implicare al angajatilor

1

Comunicati clar si frecvent.

Comunicarea este esentiala pentru construirea de relatii si aliniere intre angajati si manageri. Comunicati-va viziunea, obiectivele, asteptarile si feedback-ul in mod regulat si transparent. Folositi canale si formate diferite pentru a ajunge la audienta dvs. in mod eficient. Incurajati dialogul deschis si ascultati opiniile, preocuparile si sugestiile angajatilor dvs.
2

Oferiti oportunitati de invatare si dezvoltare.

Angajatii doresc sa creasca si sa avanseze in cariera lor. Oferiti-le oportunitati de a invata noi abilitati, de a accepta noi provocari si de a le explora interesele. Sprijiniti dezvoltarea lor profesionala cu coaching, mentorat, instruire si feedback. Recunoasteti-le realizarile si sarbatoresti-le succesele.
3

Imputerniciti-va angajatii sa ia decizii.

Angajații se simt mai implicati atunci cand au autonomie si control asupra muncii lor. Imputerniciti-va angajatii sa ia decizii care le influenteaza sarcinile, proiectele si obiectivele. Delegati responsabilitatea si autoritatea in mod corespunzator si aveti incredere in angajații dvs. pentru a obtine rezultate. Evitati microgestionarea si respectati stilurile si preferintele lor de lucru.
4

Recompenseti-va si recunoasteti-va angajatii.

Angajatii doresc sa se simta apreciati si recunoscuti pentru contributiile lor. Recompenseaza-ti si recunoasteti-va angajatii pentru performanta, eforturile si comportamentele lor care se aliniaza cu valorile si obiectivele tale organizationale. Folositi atat stimulente monetare, cat si nemonetare, cum ar fi bonusuri, promotii, laude, feedback, programe de recunoastere etc. Adaptati-va recompensele si recunoasterea pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor angajatilor dvs.
5

Creati o cultura pozitiva a muncii.

Angajatii doresc sa lucreze intr-o cultura care le sustine starea de bine, fericirea si implicarea. Creati o cultura pozitiva a muncii care favorizeaza increderea, respectul, colaborarea si distractia in randul angajatilor dvs. Promovarea unui echilibru sanatos intre munca si viata privata, oferirea unor aranjamente flexibile de lucru, incurajarea interactiunilor sociale, sarbatorirea diversitatii si incluziunii etc.
6

Asigurati-va protectia angajatilor si cautati toate solutiile eficiente la provocarile cu care va confruntati.

Trebuie sa apreciati sanatatea si siguranta personalului dvs. si sa va straduiti sa le oferiti cele mai bune conditii de lucru posibile, cautand in mod constant modalitati de a va imbunatati procesele, produsele si serviciile si primind feedback si sugestiile angajatilor si clientilor dvs.

Cand pot folosi tehnlogia TraxSX

Siguranta lucratorilor singuri care opereaza in locuri izolate este o situatie reala care necesita o planificare si o implementare atenta. Lucratorii singuri sunt cei care lucreaza singuri, fara supraveghere atenta sau directa, in interior, in aer liber si in zone fara semnal, cum ar fi sudori, personal de intretinere, lucratori de ingrijire la domiciliu, agenti de securitate, soferi de livrare etc. Acestia se pot confrunta cu un risc mai mare de accidente, situatii de urgenta sau violenta decat alti lucratori. Prin urmare, angajatorii au datoria de a se asigura ca lucratorii singuri sunt protejati de vatamari si au acces la sisteme adecvate de asistenta si comunicare.

Industrii cu angajati care opereaza singuri

Lucratorii singuri sunt angajati care lucreaza singuri, fara supraveghere directa sau in contact cu alti lucratori. Acestia pot fi gasiti in diferite industrii, cum ar fi ingrijirea sanatatii, serviciile sociale, securitatea, transporturile, constructiile, agricultura, minerit, etc. Lucratorii singuri se confrunta cu provocari si riscuri unice, cum ar fi izolare, dificultati de comunicare, situatii de urgenta, violenta si oboseala. Prin urmare, au nevoie de o pregatire adecvata, sprijin si protectie din partea angajatorilor pentru a le asigura siguranța si stare de bine. Nu vizam doar un anumit grup de industrii; lucratorii singuri pot fi implicati peste tot, in multe activitati.

Industria eoliana este un sector in crestere care ofera multe oportunitati de angajare si inovare. Cu toate acestea, prezinta si unele provocari pentru siguranta si bunastarea lucratorilor sai, in special a celor care lucreaza singuri in locatii indepartate. Lucratorii singuri din industria eoliana se confrunta cu diverse pericole, cum ar fi conditii meteorologice extreme, defectiuni electrice si mecanice, caderi de la inaltime si izolare. Prin urmare, este esential sa existe politici si proceduri eficiente care sa îi protejeze si sa se asigure ca pot comunica si pot primi asistenta in caz de urgenta.

Lucratorii singuri din industria petrolului si gazelor se confrunta cu multe provocari si riscuri in operatiunile lor zilnice. Ei lucreaza adesea in locatii indepartate, cu comunicare si supraveghere limitata si in conditii dure de mediu. Ei pot intampina pericole precum incendiu, explozie, scurgeri de gaz, defectiuni ale echipamentelor sau animale salbatice ostile. Pentru a-si asigura siguranta si productivitatea, lucratorii singuri trebuie sa urmeze protocoale si proceduri stricte, sa foloseasca echipamente de protectie personala adecvate si sa raporteze cu promptitudine orice incidente sau urgente.

Lucratorii singuri din industria chimica se confrunta cu multe pericole si riscuri care necesita masuri de siguranta si instruire adecvate. Expunerea la substanțe chimice, incendiul, explozia si spatiile inchise sunt cateva dintre pericolele comune pe care le pot intalni lucratorii singuri. Prin urmare, este esential ca angajatorii sa ofere lucratorilor singuri echipamente de protectie personala adecvate, dispozitive de comunicare de urgenta si supraveghere regulata. Lucratorii singuri ar trebui sa urmeze, de asemenea, procedurile standard de operare si sa raporteze managerilor lor orice incidente sau aproape accidente.

Lucratorii singuri din zonele tunelurilor se confrunta cu multe riscuri si provocari, cum ar fi iluminarea slaba, ventilatia, comunicarea si accesul / iesirile de urgenta. Ei trebuie sa urmeze protocoale si proceduri stricte de siguranta pentru a preveni accidentele. Unele dintre cele mai bune practici pentru lucratorii singuri din zonele de tunel pot fi:
+ Purtati echipament de protectie personala (EIP) adecvat, cum ar fi casti, manusi, cizme, veste reflectorizante si dopuri pentru urechi.
+ Purtati un dispozitiv de localizare TraxXS, dispozitiv de comunicare fiabil, cum ar fi un radio, un telefon sau un fluier.
+ Informati un supervizor sau un coleg despre locatia dvs., sarcina si durata estimata.
+ Consultati-va in mod regulat cu supervizorul sau colegul si raportati orice probleme sau modificari.
+ Evitati lucrul in apropierea vehiculelor, masinilor sau echipamentelor electrice in miscare.
+ Fiti constienti de imprejurimile dvs. si de pericolele potentiale, cum ar fi caderea de pietre, scurgeri de apa sau scurgeri de gaz.
+ Aveti un plan de urgenta si stiti cum sa accesati cea mai apropiata iesire sau zona de siguranta.

Functii

Detectarea caderii / pierderii pozitiei verticale

Daca senzorul integrat detecteaza o pozitie neobisnuita a lucratorului care poartă talpicile interioare XSole PTI este trimisa o pre-alertare sub forma unei vibratii continue. In lipsa unui răspuns din partea persoanei aflata intr-un potential pericol, brantul trimite automat alerta.

Alerta voluntara invizibila (SOS)

In cazul unui risc, violenta sau agresiune, lucratorul poate declansa un SOS invizibil lovind de trei ori piciorul drept de piciorul stang.

Alerta de Evacuare

Supraveghetorul / managerul de siguranta poate trimite un ordin de evacuare sub forma unei vibratii lungi tuturor lucratorilor din echipa.

Cum sa utilizati branturile conectate XSole PTI in situatii de alerta


Branturile conectate sunt dispozitive care pot monitoriza starea de sanatate si locatia purtatorului si pot trimite alerte unui contact desemnat in caz de urgenta. Ele pot fi utile pentru persoanele care lucrează in medii periculoase, cum ar fi pompierii, minerii, soldatii, sudorii, personalul singur de intretinere si asa mai departe. Branturile conectate pot comunica cu o aplicatie pentru smartphone sau cu un dispozitiv portabil si pot oferi date in timp real despre semnele vitale ale purtatorului, nivelul de activitate si locatia. Daca purtatorul cade, lesina sau se confrunta cu o schimbare brusca a starii de sanatate, branturile conectate pot declansa automat o alerta si pot notifica persoana de contact cu informatiile relevante. Branturile conectate pot fi, de asemenea, activate manual de catre purtator daca se simt nesiguri sau au nevoie de ajutor. Branturile conectate sunt concepute pentru a fi confortabile, durabile si discrete si pot fi integrate in orice tip de incaltaminte.

© 2023, FizioPro Space Technology SRL